Gjengen i Malermestrene AS. Foto: Håndverksgruppen
Gjengen i Malermestrene AS. Foto: Håndverksgruppen

Malermestrene AS blir en del av Regnbuen

Regnbuen Malermesterbedrift styrker satsingen i Stor-Oslo og innlemmer Malermestrene AS.

– Dette er en strategisk beslutning som styrker vår satsing i Stor-Oslo. Malermestrene har dyktige håndverkere og et stort kontaktnett, og sammen vil vi kunne tilby et bredere spekter av tjenester og håndtere større og mer komplekse prosjekter i regionen. Vi vil også dra nytte av Malermestrenes betydelige kompetanse i forsikringsmarkedet, sier Robert Malmberg, daglig leder i Regnbuen Malermesterbedrift.

Malermestrene ble etablert i 2003 og har siden oppstarten blitt drevet av Sjur B. Hansen. I ettertid har også Anne Bjerke og Kari Båheim kommet inn på eiersiden. Selskapet har 15 ansatte og omsatte for 35 millioner kroner i 2022.

Daglig leder Sjur B. Hansen peker på flere årsaker til at de valgte å slutte seg til Håndverksgruppen via Regnbuen Malermesterbedrift.

– Som selvstendig næringsdrivende har jeg ofte følt meg alene i alle beslutninger og forpliktelser man står i. Jeg ser frem til å komme inn i et større system hvor vi kan diskutere og gjøre hverandre gode. Jeg har stor tro på at dette blir en god konstellasjon hvor vi kan vokse og få til mye bra sammen, sier Sjur B. Hansen, daglig leder i Malermestrene.

Mesterbedriften har lange tradisjoner innen maling og gulvarbeid. Om lag 50 prosent av selskapets omsetning kommer fra privatmarkedet, mens resterende oppdrag er knyttet til eiendomsbesittere, eiendomsforvaltere, borettslag og sameier.

– Vi er ekstremt opptatt av håndverket og hos oss er alle enten malermestere, svenner eller lærlinger, forteller Hansen.

Malermestrenes ansatte, driftsmidler og bilpark blir nå en del av Regnbuen Malermesterbedrift. Regnbuen Malermesterbedrift er en del av Håndverksgruppen.