Fra venstre Stian Svenning, Per Roger Bekken, Jan Erik Larsen og Dag Edvard Larsen. Foto: Malermester Jan Larsen AS

Fra venstre Stian Svenning, Per Roger Bekken, Jan Erik Larsen og Dag Edvard Larsen. Foto: Malermester Jan Larsen AS

Malermester Jan Larsen As går til Håndverksgruppen

Håndverksgruppen innlemmer Malermester Jan Larsen AS på Tynset.

– Vi er glade for å kunne tilknytte oss nok en solid virksomhet i Norge. Malermester Jan Larsen er et veldrevet selskap med lange tradisjoner og lokal tilhørighet, og vi er veldig fornøyde med at vi med dette tilskuddet får økt vår kapasitet innen malertjenester i regionen, sier Ronny Pettersen, landssjef i Håndverksgruppen Norge i en pressemelding.

Håndverksgruppen består nå av 113 håndverksbedrifter i Norge, Sverige og Danmark og har passert en årlig omsetning på over 5 milliarder kroner.

– Malermester Jan Larsen ble etablert i 1956 og har siden den gang vært familieeid. I dag er det brødrene Jan E. Larsen og Dag Edvard Larsen, og de to ansatte Stian Svenning og Per Roger Bekken, som driver selskapet. Svenning og Bekken kom inn på eiersiden i 2020. Selskapet har 13 ansatte og omsatte i fjor for rundt 14 millioner kroner, heter det i en pressemelding.

 – Vi ser frem til en ny og spennende hverdag som en del av Håndverksgruppen. I disse tider er det ekstra viktig å ha et godt støtteapparat, og gjennom Håndverksgruppen får vi mulighet til å bygge relasjoner der vi kan dele kunnskap og erfaringer for å oppnå best mulig resultater i våre prosjekter, sier daglig leder Jan E. Larsen i meldingen.

Malermester Jan Larsen blir med videre som aksjonærer i Håndverksgruppen, og virksomheten skal fortsette å vokse under samme navn.