Det svenske malerfirmaet Mats Winlund Måleri blir nå en del av Håndverksgruppen.
Det svenske malerfirmaet Mats Winlund Måleri blir nå en del av Håndverksgruppen.

Håndverksgruppen kjøper seg ytterligere opp i Sverige

Håndverksgruppen innlemmer Malerfirmaet Mats Winlund Måleri AB i konsernet og har med det 22 håndverksbedrifter i den svenske porteføljen.

–Vi forsetter veksten i Sverige med nok et solid malerfirma. Mats Winlund Måleri er et velrennomert selskap, og vi er stolte over at de velger å bli en del av oss. Vi gleder oss til å vokse sammen i Sverige, sier Johan Möller, landssjef for Håndverksgruppen i Sverige, i en pressemelding.

Håndverksgruppen har nå til sammen 22 håndverksbedrifter i den svenske porteføljen, som samlet omsetter for 1,5 milliarder kroner i året.

Mats Winlund Måleri påtar seg store og små maleroppdrag for privatkunder og bedrifter, og jobber tett opp mot store entreprenører og boligbyggere i hele regionen. Selskapet har 24 ansatte og omsatte i fjor for rundt 22 millioner svenske kroner.

Daglig leder Mats Winlund ser frem til å bli en del av Håndverksgruppen

–Det er usikre tider, og det kjennes riktig å ta neste steg og bli del av noe større. Vi ser frem til å videreutvikle selskapet vårt sammen. Vi skal bruke vår felles kompetanse til å skape verdi for eksisterende og nye kunder, sier han i meldingen.

Håndverksgruppen satser på bærekraft i alle sine selskaper og mot underleverandører.

– Vi legger mye arbeid i miljø og bærekraft, men ser frem til å få ytterligere støtte på området fra Håndverkgruppen. Når du driver forretning alene kan det vært utfordrende å styre virksomheten over i en bærekraftig retning, sier Winlund.

Mats Winlund Måleri fortsetter å drive virksomheten under nåværende navn og ledelse.