Daglig leder Svein Arne Uppstad i Agder Anleggsenter (t.v),

salgssjef Roy Hagen i Wacker Neuson, og Kai-Ronny Løvtjernet, leder for Agder Anleggsenter sin nye avdeling på Frogner. Foto: Agder Anleggsenter.

Agder Anleggsenter på plass hos Wacker Neuson på Frogner

Agder Anleggsenter AS har utvidet forhandleravtalen med Wacker Neuson AS, og har samtidig etablert en egen Østlandsavdeling i maskinimportørens lokaler på Frogner.

Etter å ha inngått forhandleravtale med Wacker Neuson i Agderfylkene i 2018, og med omstrukturering av Wacker Neuson i Norge i 2020, var tiden moden for Agder Anleggsenter å utvide forhandleravtalen med Wacker Neuson, skriver Agder Anleggsenter i en pressemelding.

Ifølge Agder Anleggsenter har selskapet overtatt all detaljistvirksomhet inkludert maskinsalg, verksted og deleforsyning i store deler av Østlandsområdet med unntak av noen/enkelte produkter i deler av tidligere Buskerud og Hedmark. Samtidig kjøpte Agder Anleggsenter alle lagermaskiner, alt utstyr og alle reservedeler som Wacker Neuson hadde på Frogner ved utgangen av 2020, står det i meldingen.

Etter nå noen måneders drift er Agder Anleggsenter godt i gang  i den nye avdelingen. Agder Anleggsenter har overtatt noen nøkkelpersoner fra tidligere Wacker Neuson og flere nye er ansatt, opplyser selskapet.

– Vi skal satse stort på Wacker Neuson-produkter, og vår øvrige virksomhet i dette området, sier daglig leder Svein Arne Uppstad i Agder Anleggsenter.

Uppstad har fått med seg mangeårig maskinselger i Nasta, Kai-Ronny Løvtjernet, til å lede den nye avdelingen på Frogner.

Roy Hagen, salgssjef for Wacker Neuson i Norge, er fornøyd med at de har utvidet forhandleravtalen med Agder Anleggsservice.

– Jeg har stor tro på det nye konseptet og de planene som nå er lagt for fremtiden, og ønsker Agder Anleggsenter lykke til videre, sier Hagen.

Agder Anleggsenter er en del av Agder Gruppen, som skal være en totalleverandør innen utleie, kjøp og salg av nye og brukte maskiner og utstyr til tunnel- og anleggsbransjen. Agder Gruppen har i dag rundt 100 ansatte, og omsetter for cirka 650 millioner kroner. Hovedkontoret ligger i Kristiansand.