Prosjektleder for Fredrikstad kommune, Geir Svendsen (fra venstre), daglig leder Betonmast Østfold Jon Harald Kristiansen, utbyggingssjef i Fredrikstad kommune Tarjei Riiser og Lars Prangerød, prosjektleder i Betonmast Østfold. Foto: Betonmast

Betonmast renoverer svømmehall

Betonmast har signert avtale om totalrehabilitering av Kongsten svømmehall for Fredrikstad kommune.

Det skriver Betonmast i en pressemelding tirsdag.

Prosjektet er en samspillskontrakt, og samlet kontraktssum er på 135 millioner for merverdiavgift, heter det i meldingen.

Uteområdene ved Kongsten svømmehall ble renovert før sommeren. Foto: Betonmast

Prosjektet med å renovere Kongsten svømmehall er delt i to faser; en for utendørsanlegget og en for selve hallen. Anbudskonkurransen ble vunnet av en entreprenørgruppe bestående av både prosjekterende og utførende.

Uteområdene, med et 50 meters utebasseng, stupeområde og barnebasseng, ble rehabilitert og ferdigstilt av Betonmast Østfold allerede i sommer, skirver entreprenøren i pressemeldingen.

Nå er fase to i gang, der selve svømmehallen og innendørsanlegget rehabiliteres med nytt klimaskall, stålbassenger og tekniske anlegg.

– Vi gleder oss over å fortsette det gode samarbeidet med Fredrikstad kommune, og å få være med på å bygge et flott svømmeanlegg til glede for alle byens innbyggere, uttaler Jon Harald Kristiansen, daglig leder i Betonmast Østfold.

Prosjektet skal, ifølge pressemeldingen, være ferdigstilt høsten 2016.