Betonmast bygger Ranheim Amfi for OBOS. Ill.: Eggen Arkitekter/Brick Visual

Betonmast fikk 220-millionerskontrakt

Skal bygge 105 leiligheter på Ranheim Amfi for OBOS.

Betonmast signerte sist uke avtalen med OBOS. Kontrakten er en totalentreprise, og kontraktssummen er 220 millioner inkl. mva.

Prosjektet består av to byggetrinn: BT 1 med 57 leiligheter fordelt på to blokker og BT 2 med 48 leiligheter i to blokker. Byggene får underliggende parkeringskjeller. Leilighetene er moderne, funksjonelle og har solvendte balkonger. Salgsstart på byggetrinn 1 er i gang, og antatt byggestart er medio 2016.

- Betonmast Trøndelag har nettopp overlevert Væretrøtoppen, et vellykket boligprosjekt for OBOS. Det er derfor meget hyggelig å kunne fortsette samarbeidet med OBOS på et så stort og flott prosjekt som Ranheim Amfi, uttaler Svein Karlsen, avtroppende daglig leder i Betonmast Trøndelag.

- Vi gleder oss over å kunne bidra til ytterligere et prosjekt med gode bokvaliteter i Trondheim. Å lande en slik kontrakt den første uken som daglig leder, må kunne kalles en flying start, sier en strålende fornøyd Tom Utvik, påtroppende daglig leder i Betonmast Trøndelag. Vi er i god driv, og kontrakten med OBOS viser at vi er en totalentreprenør å regne med i Trøndelag, avslutter Utvik.

Fra signeringen, f.v.: Torry Eilertsen, prosjektsjef i OBOS Nye Hjem, Svein Karlsen, avtroppende daglig leder i Betonmast Trøndelag, Audun Pedersen, prosjektleder i OBOS Nye Hjem og Tom Utvik, ny daglig leder i Betonmast Trøndelag.