God oppslutning om byggutengrenser.no

Det ekstraordinære årsmøtet i byggutengrenser.no 30. august ba medlemmene innen 20. september bekrefte hvorvidt de ville støtte opp under prosjektet fram til en mer permanent organisering av bransjeoppgavene er på plass.

Nesten alle medlemmene har fulgt oppfordringen og meldt tilbake at de vil være med også i 2013. Tilbakemeldingen har vært svært positive. Samlet har de medlemmene som vil støtte prosjektet økonomisk forpliktet seg for et beløp som tilsvarer nesten 90 prosent av medlemsinnbetalingen for 2012.

– Ut fra diskusjonene på møtet, er resultatet et sterkt signal fra medlemmene om at man ikke ønsker å ”slippe taket i prosjektet” før den nye organiseringen er på plass og fungerer, sier Jan Eldegard i byggutengresner.no i en kommentar.

Styret i byggutengrenser.no drøftet i forrige uke tilbakemeldingen fra medlemmene, og har startet arbeidet med å prioritere oppgavene innenfor den økonomiske rammen man nå har tilgjengelig. Dette arbeidet skal være ferdig i midten av november.

– Noen justeringer vil vi gjøre, men vi har et godt grunnlag for å holde et høyt aktivitetsnivå også i 2013, avslutter Eldegard.