Regionsdirektør Atle Bakke i Mestergruppen (fra venstre), varaordfører i Bærum, Siw Wikan, og avdelingsleder på XL-Bygg Grini, Henrik Lange. Foto: Mestergruppen
Regionsdirektør Atle Bakke i Mestergruppen (fra venstre), varaordfører i Bærum, Siw Wikan, og avdelingsleder på XL-Bygg Grini, Henrik Lange. Foto: Mestergruppen

XL-Bygg åpnet nytt byggevarehus i Bærum

XL-Bygg har åpnet dørene til et nytt byggevarehus i Grini Næringspark i Bærum.

Det skriver Mestergruppen i en pressemelding mandag.

– Det nye varehuset blir et godt tilskudd til Grini Næringspark. Det er et stort marked i området, og dette er et sted vi ønsker å være til stede. Det nye varehuset er på totalt 2.000 kvadratmeter, og XL-Bygg Grini selger blant annet trelast, byggevare, el-verktøy, garderober og maling. Vi er veldig fornøyde med nyåpningen og glad for å kunne tilby våre varer og tjenester i området, sier regionsdirektør Atle Bakke i Mestergruppen.

Kjøkkenavdelingen på varehuset, tidligere kjent som Mobalpa Grini, integreres i nye byggevarehuset, heter det i meldingen. Henrik Lange er ansatt som avdelingsleder på XL-Bygg Grini.

– XL-Bygg Grini blir et viktig tilskudd i vårt landsdekkende nettverk av XL-Bygg-forhandlere. Vi vurderer markedsområdet som en veldig god match for vår faghandelsprofil, der XL-Bygg skal bidra til at proff- og privatkunder får realisert sine byggeprosjekter. Anlegget i seg selv er blitt veldig flott og følger vårt oppdaterte butikkonsept. Jeg vil spesielt trekke frem våre informative utstillingsmiljøer hvor kundene i samråd med våre selgere kan hente råd og inspirasjon for sitt prosjekt. Vi er veldig stolt over alt arbeidet som er blitt gjort i forbindelse med åpningen og ønsker alle kunder hjertelig velkommen, sier kjededirektør Are Ellingsve i XL-Bygg.