– Vi har jobbet over lengre tid med denne nye taksteinen, som skal produseres ved vår fabrikk i Grimstad, sier salgs- og markedssjef Espen Stensøy i Skarpnes. 

«Vi Bygger Bergen»-deltakerne fikk sniktitt på flat takstein fra Skarpnes

Utstillerne på «Vi Bygger Bergen»-messen i Grieghallen har med seg flere nyheter å vise frem for de besøkende. Skarpnes viste for første gang frem sin helt nye takstein-modell – i flat utførelse.

– Vi har med oss en prøvemodell på messen, og det er aller første gang vi nå kan vise den nye modellen - og interessen rundt produktet er god, påpeker salgs- og markedssjef Espen Stensøy i Skarpnes.

De besøkende fikk ikke selv ta og føle på den nye taksteinen i betong, men fikk sett på utformingen der den lå godt plassert i en kasse med kikkhull.

– Vi har jobbet over lengre tid med denne nye taksteinen, som skal produseres ved vår fabrikk i Grimstad. Vi har investert mange millioner kroner i en ny produksjonslinje, og nå gleder vi oss virkelig å kunne lansere denne i markedet, legger Stensøy til.

Responsen fra deltakerne på messen har vært positiv, og allerede før noen har fått studere produktet inngående, har Skarpnes fått mange henvendelser rundt produktet fra ulike deler av landet.

– Det er lovende ut, medgir Stensøy.