- Vi skal bli enda råere på elementbygg og precut-løsninger, sier Jarle Bertelsen, som er en av initiativtagerne til "Vi Bygger Bergen".

Maxbo med storsatsing på elementbygg på Vestlandet

 Maxbo er store på Østlandet, og nå øker de satsingen på Vestlandet gjennom å satse knallhardt på digitalisering og elementbygg.

- Dette skal vi gjøre ved å satse knallhardt på digitalisering og elementbygg, sier Jarle Bertelsen salgsdirektør i Maxbo Proff Kysten

Maxbo Proff og Maxbo Teknikk bruker byggfagmessen «Vi Bygger Bergen» 6.-7. september til å vise seg frem som aktører som sammen satser offensivt i proffmarkedet.

- Vi skal bli enda råere på elementbygg og precut-løsninger. På Vestlandet har vi mer nedbør enn andre steder i landet. Arbeidet på byggeplassen må gå raskt, slik at byggene holder seg tørre. Her har elementbygg en stor fordel, sier Bertelsen, som er en av initiativtagerne til messen.

Bertelsen spår at, om noen år, vil man montere hus bare som pepperkakehus, ikke lenger planke for planke.

Vekstvinner
Det siste året har Maxbo Proff vokst ti ganger mer enn markedet for øvrig på Vestlandet, og mener de har funnet oppskriften for fortsatt suksess.

­– Kundene våre ønsker seg enda mer effektive byggeplasser. Det skal vi gi dem. Og vi skal gi dem god service og enkel bestilling, gjennom å satse videre på digitale løsninger, legger Bertelsen til.

Proff og Teknikk flytter sammen
I løpet av 2018 flytter Maxbo Proff og Maxbo Teknikk sammen. Dette skal gjøre selskapet enda bedre på totale leveranser mot kundene.

– Dette grepet handler også om å levere det kundene vil ha. Vi flytter ekspertene på betong sammen med ekspertene på bygg. Det gjør at vi kan sette oss ned sammen med kunden og tilby komplette løsninger fra grunnmur til tak, sier Tore Gunnar Andersen salgssjef for region vest i Maxbo Teknikk.