Ronny Vedvik fra Jatak viste frem kjedens løsninger på "Vi Bygger Bergen".

Jatak-kjeden tungt til stede på «Vi Bygger Bergen»

Jatak, som er en landsdekkende kjede av selvstendige bedrifter som produserer takstoler, bjelkelag, precut og elementer i tre, viste frem et bredt spekter av sine produkter på messen i Grieghallen.

 – Vi ønsker å styrke satsingen i Bergensområdet, og fokuserer først og fremst på elementløsningene samt hulldekker i tre med sammensatte gitterbjelker på denne mesen. Vi merker stadig økende etterspørsel etter denne typen produkter – og vi har store forhåpninger til den videre utviklingen rundt disse løsningene i tiden fremover, sier Ronny Vedvik, salgssjef i Jatak Kaupanger.

Han mener spesielt at bruk av elementløsninger bør bli mer utbredt i det friske vestlandsværet, ved at man raskere får tett bygg - i tillegg til at elementene produseres i kontrollerte former innendørs i fabrikkene - der fukt ikke er noen problematikk.

– Det er god interesse rundt produktene på messen, og vi har hatt en positiv utvikling rundt både elementene og hulldekke-løsningen – og vi jobber nå for å øke markedsandelen ytterligere, sier Vedvik.