Trond Bentestuen er nytt styremedlem i Tørn.
Trond Bentestuen er nytt styremedlem i Tørn.

Tidligere Rema 1000-sjef inn i Tørn-styret

Tidligere administrerende direktør i Rema 1000, Trond Bentestuen, er nytt styremedlem i byggevareportalen Tørn. I tillegg til Bentestuen går også Julia Paulsen og Hanne Hollstedt går inn i Tørn-styret.

– At disse tre ekstremt kompetente menneskene tror på oss og vil bidra betyr mye, sier Tørn-gründer Anjali Bhatnagar i en pressemelding torsdag.

Tørn er en digital markedsplass for overskuddsvarer. Selskapets plattform lar 150 byggevarehus, leverandører og produsenter selge byggevarer de selv ikke får solgt.

Trond Bentestuen har inntil nylig vært administrerende direktør i Rema 1000. Tidligere har han vært leder for personmarkedet i DNB, og var blant annet ansvarlig for både utvikling og lansering av Vipps.

– Tørn bidrar til å løse ett av byggevarenæringens største utfordringer. Overskudd av varer som av ulike grunner oppstår fra produksjon til butikk. Varer som kastes er ressurssløsing, det er dårlig økonomi for alle bedriftene i verdikjeden og ikke minst blir prisen til forbruker høyere enn nødvendig som følge av dette. Tørn er i gang med å gjøre noe med denne utfordringen. For meg er det meningsfullt og veldig gøy å få være med, og gi mitt bidrag til denne reisen, sier Bentestuen.

Hanne Hollstedt (til venstre) og Julia Paulsen går inn i Tørn-styret.
Hanne Hollstedt (til venstre) og Julia Paulsen går inn i Tørn-styret.

Julia Paulsen er nordisk e-handelsjef i Elkjøp, og har tidligere ledet avdelingen for digital strategi i Telenor, vært merkevaresjef i Zalando, sjef for markedsføring og digitalsalg i Aprilia bank, samt sjef for salg og service i DNB.

Hanne Hollstedt har bakgrunn som markedssjef i Thon Hotels og Norsk Pantelotteri. I dag er hun markedsføringssjef og gründerveileder i investeringsselskapet Schibsted Growth og bistår oppstartsselskaper som Bookis, Hjemmelegene, Dintero og Homely.

– Med styreprofiler av dette kaliberet er vi definitivt bedre rustet til å nå de ambisiøse målene vi har satt oss; å bli størst i Skandinavia på overskuddsvarer. Trond har så mye verdifull erfaring at det kjennes litt som å ha skutt gullfuglen, sier Tørn-gründer Anjali Bhatnagar i pressemeldingen.

Hun forteller at den tidligere Rema 1000 direktøren-også blir en del av Tørns rådgivende styre, og vil bidra aktivt i organisasjonen.

Det nye styret er aktivt fra 5. november.