Illustrasjonsfoto: Glamox

Signerte tre rammeavtaler for belysning på Stavanger universitetssykehus

Fagerhult Belysning, Glamox og Louis Poulsen Norway har fått rammeavtaler for belysning på det nye universitetssykehuset i Stavanger.

Det skriver helseforetaket Helse Stavanger i en pressemelding tirsdag.

Samlet verdi for de tre kontraktene er 37 millioner kroner, inkludert merverdiavgift, heter det i meldingen.

‒ Det er flott at tre ulike selskaper skal levere belysningsløsninger til vårt nye universitetssykehus. Med disse kontraktene har vi fått til gode løsninger og en hel del skreddersøm, slik at både godt lys og fin formgivning er ivaretatt, sier Kari Gro Johanson, prosjektdirektør for prosjektet SUS2023.

Fagerhult Belysning, med en kontrakt verd 17 millioner kroner, skal levere en rekke innfelte og nedhengte armaturer, belysning for servantmoduler og belysning på pasientrom. De skal også levere lys til arbeidsstasjoner for ansatte og lys i benker og paneler til auditorium, med mer, skriver Hese Stavanger.

‒ Vi gleder oss til å levere bærekraftig belysning til SUS2023. Dette er et banebrytende prosjekt. Vi er stolte over at Fagerhults energieffektive løsninger gir lys til ansatte og pasienter på SUS2023, sier Gunnar Aasland, avdelingsleder Stavanger i Fagerhult Belysning AS.

Glamox, med en kontrakt verd 15 millioner kroner, skal levere belysning til korridorer i flere ulike løsninger, lys til trapperom og auditorium, kombinerte lese- og pleiearmaturer og en rekke ulike benkaramturer, samt allroundarmaturer for tekniske arealer.

‒ Vi setter pris på at det nye universitetssykehuset velger norsk kvalitetsbelysning til sine medarbeidere og pasienter. Det blir et spennende samarbeid, sier Rolf Sløveren, salgssjef i Glamox.

Louis Poulsen Norway, med en kontrakt verd fem millioner kroner, skal levere delvis innfelte- og pendelarmaturer til det nye universitetssykehuset.

‒ Avtalen vi har fått med SUS2023, er en fjær i hatten, og vi gleder oss til å se våre produkter i det nye bygget som en del av en større arkitektonisk helhet, sier Jan-Christian Michelsen, distriktssjef Vest i Louis Poulsen Norway.