Illustrasjonsfoto: Rental.one.

Risa Service blir Rental.one

Risa Service ble etablert i 2015, men endrer nå navn til Rental.one. Ifølge selskapet vil de nå tilby distriktets største maskinpark til enda flere kunder i utleiemarkedet.

Daglig leder Svein Bø i Rental.one.

Risa Service har i mange år vært et selskap i Risa-gruppen, og har hovedsakelig hatt kunder knyttet til Risa AS, som Bjørns Hage & Anlegg AS og Jostein Myge AS. Nå ønsker de å nå en større del av markedet, skriver Rental.one i en pressemelding.

– Vi har store mengder maskiner og spesialutstyr som bransjen trenger. Sannsynligvis er det bransjens mest oppdaterte maskinpark. Vi ønsker derfor å knytte til oss andre kunder utover Risa, slik at flere får glede av dette utstyret. Selv om Risa vil være en av våre største kunder, var det nå naturlig å synliggjøre endringene gjennom et nytt navn, sier daglig leder Svein Bø i Rental.one.

Rental.one vil operere fra Haugesund i vest til agderfylkene i øst. Selskapet teller i dag totalt 43 ansatte, og flere er på vei inn for å håndtere den økende oppdragsmengden. Blant annet til vedlikehold av alt utstyret i verkstedet. Utleieselskapet vil også tilby andre tjenester, skriver Rental.one

– Kundene kan få sin logo og profil på maskinene, om de ønsker det, opplyser Bø.

– Kundene skal merke at vi er service-minded og har stå-på-vilje, og ikke minst skal kundene, som har en jobb å gjøre der ute, merke at topp utstyr får jobben gjort, avslutter Svein Bø.