Administrerende direktør Idar Kirkhorn i Vianova. Foto: Vianova

Outsourcer internasjonal BIM-sky

Vianova skiller ut den skybaserte samhandlingsløsningen Quadridcm til IT-konsernet Evry.

Det skriver Vianova i en pressemelding onsdag.

Modellsamhandlingsløsningen Quadridcm kombinert med prosjekteringsverktøyene i Novapointdcm introduserte, ifølge Vianova, en mer effektiv måte å jobbe på da den ble lanserti fjor. Den infrastrukturrettede BIM-løsningen skal gi bedre samhandling, bedre kvalitet og besparelser under både planprosess og bygging, så vel som forvaltning av vei- og baneprosjekter, skriver Vianova.

Nå gjør de Quadridcm tilgjengelig som en skytjeneste til små og store kunder verden over, ved hjelp av Evrys tekniske skyplattform og driftstjenester.

– Våre kunder, som både er samferdselsetater og ledende utbyggere, entreprenører og konsulentselskaper i mange land, er helt avhengig av stabile, effektive og fleksible IT-løsninger for å lykkes i sitt arbeide, sier administrerende direktør Idar Kirkhorn i Vianova Systems.

– Det sikres de nå definitivt gjennom vår avtale med Evry, sier han i pressemeldingen.

– I tillegg får kundene en svært kostnadseffektiv BIM-løsning, noe ikke minst våre små kunder også kan nyte godt av.

– Avtalen med Evry gjør at vi nå får tilgang til en stor og fleksibel serverpark som alle våre mange kunder kan nyte godt av. Evrys ekspertise på optimalisering av IT-løsninger gjør også at vi kan skalere etter behov og til enhver tid tilby den beste løsningen for våre kunder, uttaler Kirkhorn.