– Vi er veldig fornøyd med å få Harpaceas med i vårt internasjonale salgs- og markedsføringsnettverk, kommenterer Idar Kirkhorn, administrerende direktør i Vianova Systems AS. (Foto: Fotografene Jane & Guro As)

Vianova utvider sitt internasjonale marked

Det italienske BIM-selskapet Harpaceas har tegnet distribusjonsavtale med Vianova Systems om markedsføring, salg og support av Vianovas BIM for infrastruktur-løsning Novapoint DCM og Quadri DCM i Italia.

Harpaceas s.r.l. har hovedkontor i Milano og leverer profesjonelle programvareløsninger til den italienske bygg- og anleggsbransjen. Selskapet ble etablert på slutten av åttitallet og har gjennom årene fått et sterkt fotfeste i Italia, med over 6.000 kunder over hele landet. Harpaceas teller i dag 25 fagfolk innen bygg- og anlegg, installasjons- og konstruksjonsteknikk, og arkitektur.

– Vi er veldig fornøyd med å få Harpaceas med i vårt internasjonale salgs- og markedsføringsnettverk, kommenterer Idar Kirkhorn, administrerende direktør i Vianova Systems AS.

– Harpaceas er uten tvil en profesjonell og svært kompetent BIM-leverandør. Selskapet har akkurat den rette BIM-filosofi og fokus for å lykkes med Vianovas BIM-verktøy for infrastruktur. Våre respektive BIM-strategier matcher helt. Uten tidligere representasjon i Italia, ser vi frem til et fruktbart samarbeid med Harpaceas, sier Kirkhorn.