Jørgen Mathisen blir ny prosjektdirektør i Avantor. Foto: Avantor.
Jørgen Mathisen blir ny prosjektdirektør i Avantor. Foto: Avantor.

Ny prosjektdirektør i Avantor

Jørgen Mathisen overtar etter Terje Løvold som ny prosjektdirektør i eiendomsutviklerselskapet Avantor fra 1. september.

Jørgen Mathisen er 39 år gammel og utdannet sivilingeniør fra NTNU. Han har vært prosjektsjef i Betonmast de siste to årene. Før det har han hatt ulike lederroller i AF Gruppen. Forgjengeren, Terje Løvold, går over i en stilling som utviklingssjef i Avantor etter mer enn 13 år som prosjektdirektør, fremgår det av en pressemelding fra selskapet.

– Avantor har et meget dyktig eiendomsmiljø med en tydelig miljø- og bærekraftprofil. Selskapet har transformert Nydalen og holder en høy kvalitet i alt de bygger, noe det står stor respekt av. I tillegg til å fortsette utviklingen av Nydalen som et levende nabolag, gleder jeg meg til å bidra i arbeidet med å skape et helt nytt bysentrum på Slemmestad brygge, sier Jørgen Mathisen i meldingen.

Administrerende direktør Øystein Thorup sier at Mathisen har akkurat det de lette etter i rollen som ny prosjektdirektør.

– Til tross for sin relativt unge alder, har han mye og svært relevant erfaring. I Avantor skal vi ha godt lagspill, og jeg opplever Jørgen som en god medspiller som har alle egenskaper som trengs for å utvikle Avantor videre, sier han.

I pressemeldingen skriver Avantor at de eier mer enn 250.000 kvadratmeter eiendom i Oslo, har utviklet over 600.000 kvadratmeter næringslokaler og stått for mye av utviklingen av Nydalen i Oslo de siste 25 årene.