<p>Illustrasjon: Kristiansen & Bernhardt arkitekter</p>Illustrasjon: Kristiansen & BernhardtIllustrasjon: Kristiansen & Bernhardt

Klart for 138 boliger i Jessheim

Etter litt frem og tilbake er det nå klart for bygging av 138 leiligheter i Jessheim. Etter å først måtte ha utsatt salgsstart, kan utbygger Axer Eiendom berette om 350 personer på interesseliste.

Det skriverRomerikes Bladi en artikkel på sine nettsider.

– Kommunen ønsket en adkomst mot Jessheim, ved rundkjøringen, med særpreg. Det har vi fått til ved å runde av bygget ved hjørnet. Den løsningen likte kommunen, forteller forretningsutviklingssjef Geir Stang Hauge i Axer Eiendom overfor avisen.

Sentrumshagen skal, ifølge artikkelen, bygges like ved storsenteret og rådhuset i Jessheim.

Salgsstart var egentlig planlagt i oktober/november, men er altså noe utsatt etter at man måtte gå en ny runde i Ullensaker kommune. Hauge registrerer rundt 350 interesserte kjøpere, som er godt over hva man først hadde regnet med.

De 98 første leilighetene legges ut for salg 10. februar. Disse ligger i den største av de tre bygningskroppene som utgjør prosjektet.

– Entreprenør er ikke endelig valgt ennå, sier Stang Hauge. Han regner med byggestart mot slutten av 2016 og ferdigstillelse sommeren i 2018.