Administrerende direktør Håkan Fälting i Heda Security (t.v) og administrerende direktør  Jon Ola Stokke i Garda Sikring Group. Foto: Garda Sikring Group.
Administrerende direktør Håkan Fälting i Heda Security (t.v) og administrerende direktør Jon Ola Stokke i Garda Sikring Group. Foto: Garda Sikring Group.

Heda Security blir en del av Garda Sikring Group

EMK Capital har kjøpt Heda Security i Sverige, som nå blir en del av Garda Sikring Group.

Heda Security tilbyr alt innen mekanisk og teknisk sikkerhet, både enkeltstående løsninger og komplekse integrerte sikringssystemer, samt rådgivning, planlegging, service og beredskap. Med dette kjøpet er nå Garda Sikring Group godt etablert i det svenske markedet, skriver Garda Sikring i en pressemelding.

Administrerende direktør Håkan Fälting i Heda Security, ser fram til å utvikle selskapet videre med ny eier.

–Med ny og sterk eier på plass, får vi tilgang til moderne løsninger og digitale verktøy samt nye markeder og kompetanse på mange områder f.eks. innenfor ESG. Dette gjør at vi nå raskere kan videreutvikle og realisere mange av våre planlagte innovasjons- og utviklingsprosjekter sammen. Vi kjenner oss godt igjen i Garda Sikring sin visjon og deres verdisett, og vi ser fram til å bygge det beste laget sammen, sier Fälting.

–Vi er nå enda bedre rustet til å tilby mer sammensatte og komplekse sikkerhetsløsninger i en tid preget av mer uro og usikkerhet i samfunnet. Nå starter vi på arbeidet med å skape og utnytte synergier og muligheter for oss, våre partnere og ikke minst våre kunder som vil få tilgang til nye produkter og ytterligere kompetanse, sier Jon Ola Stokke.

Med Heda Security som en del av Garda Sikring Group, vil selskapet ha cirka 760 ansatte og omsetningen vil ligge på over to milliarder kroner, opplyser Garda Sikring Group.