Daglig leder Björn Andersson i Stockholms Golvtjänst ser frem til å bli en del av Håndverksgruppen.
Daglig leder Björn Andersson i Stockholms Golvtjänst ser frem til å bli en del av Håndverksgruppen.

Håndverksgruppen kjøper seg opp i Sverige

Håndverksgruppen utvider porteføljen i Sverige og innlemmer Stockholms Golvtjänst i konsernet.

Håndverksgruppen er i sterk vekst, og den svenske delen av virksomheten består nå av i alt 19 selskaper som samlet omsetter for mer enn 1,2 milliarder svenske kroner, ifølge en pressemelding.

Tre gulvleggingsfirmaer i stockholmsområdet har den senere tiden blitt en del av Håndverksgruppen. LD Golv&Platt og Öfverbergs Golv & Inredningar gikk til konsernet før jul, og er også Stockholms Golvtjänst innlemmet i konsernet.

– Vi er veldig glade for at Stockholms Golvtjänst blir en del av Håndverksgruppen og bidrar til at vi styrker oss ytterligere. Sammen med våre eksisterende kompetansemiljøer innen overflatetjenester har vi opparbeidet en betydelig posisjon i viktige markeder i stockholmsområdet og i Sverige, sier Johan Möller, COO Håndverksgruppen Sverige, i meldingen.

Selskapet leverer gulvleggingstjenester hovedsakelig for store bedrifter i og rundt Stockholm og skal snart i gang med oppgraderingen av Danderyds sykehus. Stockholms Golvtjänst har 11 ansatte og omsatte i 2022 for cirka 44 millioner svenske kroner.

– Markedet er i endring, og for oss er dette et riktig tidspunkt for å tenke nytt. Vi har stor tro på at vi sammen med Håndverksgruppen vil kunne ta en enda tydeligere posisjon innen vår bransje, sier daglig leder Björn Andersson i Stockholms Golvtjänst.