Espen Hansen (t.v) og Lasse Hansen blir en del av Håndverksgruppen. Foto:    Håndverksgruppen

Espen Hansen (t.v) og Lasse Hansen blir en del av Håndverksgruppen. Foto:  Håndverksgruppen

Teppesalongen går til Håndverksgruppen

Håndverksgruppen styrker posisjonen i Norge med mesterbedriften Teppesalongen AS på Strømmen.

– Vi jobber aktivt med å finne selskaper som passer inn i vår virksomhet. Teppesalongen har et engasjement for både kvalitet, service og bærekraft som samsvarer godt med Håndverksgruppens verdier og filosofi. Vi er imponert over deres profesjonalitet, og vi ser frem til å jobbe sammen. Teppesalongen passer også veldig godt inn i den miksen vi har av selskaper i dag, og bidrar til å styrke vårt tilbud av tjenester innen maling- og gulvtjenester i Oslo-regionen, sier Ronny Pettersen, landssjef i Håndverksgruppen Norge, i en pressemelding.

Håndverksgruppen teller nå totalt 109 virksomheter i Skandinavia.

– Vi har drevet selskapet i mange år og er glade for å få mulighet til å vokse videre sammen med Håndverksgruppen. Vår erfaring og felles engasjement for kvalitet og service, vil sikre at kundene får det beste tilbudet på markedet, sier Lasse Hansen, daglig leder i Teppesalongen, i meldingen.

Teppesalongen er en familiebedrift stiftet i 1974 av malermester Roger W. Hansen. I dag drives selskapet av brødrene Lasse Hansen og Espen Hansen. Mesterfirmaet holder til på Strømmen, og jobber med kunder i hele Stor-Oslo.

– Vi har hatt en bra boost i selskapet de siste årene og har jobbet mye med rehabilitering. Vi ser frem til å få mulighet til å utvikle oss ytterligere med hjelp av Håndverksgruppen, samtidig som vi kommer til å fortsette å arbeide hardt i vårt lokalmarked, forteller Hansen.

Selskapet har i dag åtte ansatte med en omsetning på 18 millioner kroner i 2022.

– Lasse og Espen Hansen blir med videre som aksjonærer i Håndverksgruppen, og virksomheten skal fortsette å vokse under samme merkenavn., heter det videre i meldingen.