F.v. Johan Johnsson, Göran Granquist og Jimmy Lind. Foto: Golvteam

F.v. Johan Johnsson, Göran Granquist og Jimmy Lind. Foto: Golvteam

Golvteam blir en del av Håndverksgruppen

Håndverksgruppen styrker posisjonen i Sverige med innlemmelsen av Golvteam i Huskvarna AB.

Håndverksgruppen består nå av 110 selskaper i Norge, Sverige og Danmark, og er en av Nordens største aktører innen maling, gulv, mur og flisarbeid.

– Det er hyggelig å se at satsningen vi gjør gir gode resultater. Vi fortsetter å vokse i Sverige, og innlemmelsen av Golvteam vil bidra til å styrke vår posisjon og kompetanse innen gulv- og flislegging i Jönköpingsområdet. Vi er glade for at nok en solid virksomhet velger å bli en del av Håndverksgruppen, og ser frem til å ønske dem velkommen til vår familie av dyktige og dedikerte håndverkere, sier Johan Möller, landssjef for Håndverksgruppen i Sverige, i en pressemelding.

Golvteam holder til i Huskvarna og inngår i byområdet Jönköping. Selskapet ble etablert i 2004 og har siden oppstarten blitt drevet av Göran Granqvist, Johan Johnson og Jimmy Lind.

Daglig leder Göran Granqvist peker på flere årsaker til at de valgte å slutte seg til Håndverksgruppen.

– Vi er imponert over Håndverksgruppens arbeid, og ser at vi vil dra stor nytte av å få tilgang til et bredere nettverk av samarbeidspartnere og ressurser. Vi har ekspertisen, men ved hjelp av Håndverksgruppen håper vi å kunne utvikle oss ytterligere, forteller Göran Granqvist i Golvteam i meldingen.

Golvteam har 19 ansatte og omsatte i fjor for rundt 37 millioner svenske kroner.

Göran Granqvist, Johan Johnson og Jimmy Lind blir med videre som eiere i Håndverksgruppen.