Han er ny Carlsen Fritzøe-sjef

Kjell Vidar Dokken er ansatt som ny administrerende direktør i Carlsen Fritzøe Handel AS.

Ny administrerende direktør i Carlsen Fritzøe Kjell Vidar Dokken. Foto: Kesko

Det skriver morselskapet Kesko i en pressemelding onsdag.

Kesko Norge eier i tillegg Byggmakker og Onninen Norge.

Kjell Vidar Dokken overtar stillingen etter Cato Ness, som har ledet Carlsen Fritzøe i 13 år.

– Nå skal vi over i en ny fase, og sammen med den eksisterende Byggmakker-organisasjonen skal vi bygge Nye Byggmakker der vi skal sette sammen det beste fra to selskaper. Jeg er veldig glad for at Kjell Vidar har takket ja til å lede Carlsen Fritzøe på denne endringsreisen, sier Hilde Kristoffersen, administrerende direktør for Kesko i Norge.

Dokken kommer fra stillingen som kunde- og salgsdirektør for profsegmentet i Byggmakker, og har, ifølge pressemeldingen, lang erfaring fra en rekke leder stillinger innen ledelse og salg.

– Carlsen Fritzøe Handel er et selskap som over lang tid har skapt svært gode resultater og har en strukturert og effektiv drift. Med hele 25 byggevarehus og ikke minst 460 ansatte har selskapet lagt et solid år bak seg. Jeg ser frem til å treffe mine nye kolleger og bidra positivt i det nye selskapet, sier Dokken.

­Avtroppende Carlsen Fritzøe-sjef Cato Ness har, ifølge pressemeldingen, selv valgt å si opp.

– Det har vært noen fantastiske år i Carlsen Fritzøe, og jeg er veldig stolt over det vi har fått til sammen. Nå går selskapet over i en ny fase med nye eiere og en ny kultur, og da er tidspunktet riktig for meg å slippe til nye krefter, og for meg selv å utforske nye utfordringer sier Ness.