Hilde Kristoffersen overtar for Knut Strand Jacobsen som Kesko Norge-sjef

Hilde Kristoffersen er ansatt som ny administrerende direktør for Byggmakker- og Onninen-eier Kesko Norge.

Kristoffersen kommer til Kesko Norge fra stillingen som divisjonsdirektør for Industri og Bygg i Ahlsell. Hun har tidligere vært administrerende direktør i Staples Norge, samt hatt flere ledende stillinger innen salg. Kristoffersen blir medlem av ledergruppen i Keskos byggtekniske divisjon, og vil rapportere til Jorma Rauhala, konserndirektør for divisjonen og visekonsernsjef i Kesko-konsernet. Kristoffersen tiltrer stillingen 1. november 2020, skriver Kesko-gruppen i en pressemelding.

– Jeg ønsker Hilde Kristoffersen hjertelig velkommen til Kesko-gruppen. I tillegg til å ha sterk internasjonal ledererfaring, bringer Kristoffersen også med seg suksessfull salgserfaring, både mot forbruker og det profesjonelle markedet. Hun er målrettet og resultatorientert og vil sammen med resten av vårt kompetente norske lag bidra til en fortsatt vellykket implementering av Keskos vekststrategi, sier Jorma Rauhala, konserndirektør i Keskos byggtekniske divisjon i meldingen.

Nåværende administrerende direktør Knut Strand Jacobsen har valgt å forlate selskapet etter mer enn åtte års tjeneste, melder Kesko

– Jeg ønsker å takke Knut Strand Jacobsen for hans sterke engasjement og bidrag til utviklingen av Kesko Norge. Under hans ledelse har Keskos virksomhet gjennomgått en stor transformasjon, med flere vellykkede oppkjøp og fusjoner som har styrket Byggmakker-kjeden. Strand Jacobsen har også spilt en sentral rolle i den dynamiske integrasjonen av Onninen, så vel som etableringen av en felles organisasjon og prosess for våre sterke merkenavn som Byggmakker, Onninen og Elfag. Vi ønsker han alt godt i hans fremtidige arbeid, sier Rauhala.