Carlsen Fritzøe i Moss er første varehus ut når hele kjeden omprofileres til Byggmakker. Foto: Kesko

Carlsen Fritzøe blir Byggmakker

Første Carlsen Fritzøe-varehus omprofileres til Byggmakker mandag.

Det skriver eier av Byggmakker og Carlsen Fritzøe, Kesko, i en pressemelding.

Kesko kjøpte Carlsen Fritzøe i juli 2020, og mandag startet en landsomfattende omprofilering av kjeden, med start i Moss.

Byggmakker-logoen kommer nå opp på 25 tidligere Carlsen Fritzøe-varehus.

–Vår bransje er i enorm vekst for tiden, og vi skal utnytte momentet. Integrasjonen av Carlsen Fritzøe og Byggmakker-kjedene styrker vår posisjon i det norske markedet. Vi skaper en helt ny byggevarekjede som til sammen blir bedre sammen, under den kjente og kjære BM-logoen. Vi vil i tiden fremover fortsette å jobbe med og skape videre vekst både organisk og gjennom oppkjøp i Norge, sier administrerende direktør for Kesko i Norge, Hilde Kristoffersen, i pressemeldingen.

Omprofileringen av de tidligere Carlsen Fritzæe-varehusene vil foregå frem til slutten av mars.

– Selv om folk snart ser en ny Byggmakker-logo på sitt gamle Carlsen Fritzøe-varehus kan de være trygge på at det meste kommer til å fortsette som før – de møter de samme flinke fagfolkene, får den samme servicen og logistikken, og finner det samme vareutvalget. Vi skal strekke oss mot å bli enda bedre og vi fortsetter å gjøre hverdagen enklere for kundene, sier administrerende direktør i Carlsen Fritzøe, Kjell-Vidar Dokken.