Leder for byggedivisjonen i kjempemessen Batimat, Guillaume Loizeaud.

- Bedre Batimat

Leder for byggedivisjonen i kjempemessen Batimat, Guillaume Loizeaud, kan fortelle om 2.436 veldig fornøyde utstillere under årets messe.

Byggevaremessen Batimat, sammen med baderomsmessen Idéobain og energi- og komfortmessen Interclima+Elec ble i år utgjort av blant annet 2.436 forskjellige utstillere.

Guillaume Loizeaud forteller at tilbakemeldingen fra utstillerne innen kjempemessens femte og siste dag har vært gjennomgående god.

− Det har definitivt gått bra i år. Vi hadde en veldig god åpning på mandag, og utstillerne melder at det ikke bare er flere besøkende i år, men at de også er av bedre kvalitet enn tidligere, sier Loizeaud til Byggeindustrien.

Byggedivisjonsjefen sier at det ennå er vanskelig å si hvor mange besøkende den store, internasjonale messen lander på, da fredag vanligvis er en stor dag.

Da messen sist ble arrangert, i 2013, trakk den over 350.000 besøkende.

En del av nøkkelen til årets suksess tror Loizeaud kan være grep som messearrangør Reed Exhibitions har tatt for å koble leverandører og innkjøpere.

− I år har vi prøvd oss på aktiv match-making. Vi har koblet flere aktører sammen, og vi ser at det har skapt muligheter. I tillegg har vi satt av områder for denne typen møter i år.

Loizeaud sier til Byggeindustrien at Batimat 2017 nok kan bli enda bedre.

− Vi kommer til å utvikle konseptet videre, bekrefter han.