Vant vandrertrofeet

Nordland Tak AS kunne fredag ta imot Takringens vandrertrofé.

Vandrertrofeet deles hvert år ut til et medlem i Takringen som etter Takringen sin mening for eksempel har vært lojal i kjøp hos Takringen, har hatt økende kjøp hos Takringen, punktlig med betaling, har deltatt i Takringens aktiviteter, har vært engasjert i Takringens drift, har markedsført Takringen i sitt distrikt og så videre.
Trofeet deles ut i forbindelse med årsmøtet og beholdes til januar påfølgende år. Vinneren får også en premie som beholdes til odel og eie.

- Det har vært ekstremt vanskelig å velge ut årets vinner da de aller fleste medlemmer har økt sitt kjøp hos Takringen, flere har også deltatt i Takringens aktiviteter og markedsført Takringen i sitt distrikt. Valget har imidlertid falt på en medlemsbedrift som ble medlem av Takringen i januar 2005, og som har vært meget engasjert og lojal siden de ble medlem, og har oppfylt sine forpliktelser punktlig og samtidig økt sitt kjøp hvert år, og var i 2008 en av de aller største medlemsbedriftene. Bedriften har en kjempefin utvikling og markedsfører merkevaren Takringen meget bra både når det gjelder det fagmessige og med gjennomført Takringens profil i form av full dekor på alle biler, heter det i juryens begrunnelse.

Det var Per-Arne Tøgersen i Nordland Tak AS som tok imot prisen på vegne av selskapet.

- Jeg ønsker å takker juryen for tilliten. Vi har jobbet mye for å gjøre det bedre hver dag. Det skal vi forsette å gjøre, sier Tøgersen.

Følgende firmaer har hatt napp i Takringens vandrertrofé:
2002: Takringen Hallingdal
2003: Tak-Partner AS
2004: Euro Blikk & Tak AS
2005: Sandnes Tak AS
2006: Hesselbergtak AS
2007: Flate Tak AS.