Pancom og Bratsberg Gruppen har kjøpt eiendom på Skoppum. Foto: Pancom/Bratsberg Gruppen

Pancom og Bratsberg Gruppen kjøpte eiendom på Skoppum

Pancom AS og Bratsberg Gruppen AS gått sammen om kjøp av 100 prosent av aksjene i en eiendom like ved jernbanestasjonen på Skoppum.

Investorene og eiendomsaktørene har fra før samarbeid på flere områder, og går ni inn i et 50/50 eierskap i denne investeringen. Njord Securities AS har vært tilrettelegger for transaksjonen for Langmyra 6 AS.

Bratsberg Gruppen eier også flere eiendommer i det sentrale området rundt den nye jernbanestasjonen på Skoppum, Pancom AS er fra før på eiersiden i Langmyra 2.

-Dette området har vi veldig tro på. Skoppum og regionen rundt Horten, Holmestrand og Tønsberg er meget spennende på flere områder, sier Frederic Kristoffersen, konserndirektør i Pancom AS i en pressemelding.

Langmyra 6 er et kombibygg lokalisert ved Skoppum og hovedinnfartståren til Horten, og tomten har et areal på cirka 12 daa og har i dag et næringsbygg på rett over 4.000 kvadratmeter.

Bygget har i dag en leiekontrakt med Sensonor som leier 100 prosent av bygget og har både produksjonslokaler og kontorer her.