Lars Erik Vinje

Lars Erik Vinje slutter som daglig leder i VestlandsHus

Styret i VestlandsHus AS forteller i en pressemelding at de har mottatt oppsigelse fra daglig leder Lars Erik Vinje. Vinje vil fortsette i stillingen frem til 1. mars 2021.

– Lars Erik har jobbet i selskapet i seks år, og de siste tre årene som daglig leder. I denne perioden har han ledet bedriften gjennom store endringer, med svært godt resultat. Nå søker han nye utfordringer, sier styreleder Dag Stadheim i VestlandsHus i meldingen.

Vinje sier han på nåværende tidspunkt ikke kan fortelle hvor veien går videre, men sier i meldingen at han gleder seg til å ta fatt på nye utfordringer, samtidig som det var et tungt valg å forlate VestlandsHus.

– Jeg har hatt det utrolig fint i VestlandsHus. Selskapet har hatt en formidabel vekst de siste årene, og potensialet for videre suksess er stort. Mye av dette er takket være ansatte og forhandlere, som sammen har tenkt tanker for fremtidens boligkjede, vist endringsvillighet og jobbet sammen i et team. Det er jeg skikkelig stolt av, sier Vinje.

Styreleder Dag Stadheim sier at styret nå vil bruke tiden fremover på å finne en ny daglig leder for selskapet, og ønsker samtidig Vinje lykke til videre i sin nye jobb.