Frem med fotoapparatet

Vi håper å få mange bidrag inn til den store fotokonkurransen vi i hage.no skal kjøre sammen med fotofestivalen Nordic Light hvor Morten Krogvold står sentralt. Det skal ikke mangle på motiver nå om dagen hvor hele landet snart står i full blomstring. Det er en vakker tid vi er inne i nå - og det er utrolig mange flotte motiver.

Vårsesongen og blomstringen er kort og hektisk. Men tar man bilder av alt det store som nå skjer ute i naturen, har man et minne for livet. Dette er bilder det kan være godt å ta frem i mørke vinterkvelder når nordvesten blåser nærmest fra alle kanter.

Ellers har vi inntrykk av at aldri har interessen for hager og blomster vært større. På hagesentrene er det nå kø av interesserte kunder. De legger igjen mye penger. Vi merker også interessen på hagenettstedet vårt. Trafikken stiger. Spørrelysten er også stor. Hver eneste dag kommer det inn en rekke svar som vår hageekspert Marit Næss svarer på.

Alle hagebilder til konkurransen senes til php@bygg.no. Merk dem da med fotokonkurranse hage. Ellers er det selvsagt lov å sende inn så mange bilder man bare vil til hage.no. Våre billedkaruseller er populære.