Irlinn Tystad forlater Byggmakker

Markedsdirektør og konstituert Byggmakker-sjef det siste halvåret Irlinn Tystad (43) har valgt å si opp i Byggmakker. Hun forlater også byggenæringen.

Hun har jobbet 20 år i byggenæringen. Den første tiden i Norges Byggmesterforbund, og de syv siste årene i diverse markedsposisjoner i Byggmakker-kjeden.

– Etter så mange år i Byggmakker er det egentlig på tide å finne på noe annet, kommenterer Tystad som skal fortsette som markedsdirektør frem til nyttår under Knut Strand Jacobsen som nå er på plass som ny Byggmakkersjef på hovedkontoret på Langhus.

Tystad innrømmer at det ikke var noen enkel avgjørelse å forlate Byggmakker-kjeden.

– Det dukket imidlertid opp en spennende mulighet som det ikke var lett å si nei til. Jeg begynner som adm. direktør for Babyshop-kjeden 1. januar. Dette er en ny og ukjent, men spennende verden for meg. Og ikke minst representerer dette en helt annen bransje enn hva jeg har jobbet med de siste 20 årene, fremholder hun.

Babyshop er en barneutstyrs- og barnekleskjede med 11 butikker sentralt i Oslo, Akershus, Hamar, Fredrikstad, Drammen og Stavanger. Kjeden representerer et norsk konsept som har vært i bransjen i 15 år. Kjeden har som mål å gjøre alle kunder fornøyde gjennom god service og kunnskapsrike medarbeidere som er et konsept som ikke burde være fremmed for en erfaren Byggmakker.