Viktig samling i Veidekke

Vi synes det alltid er viktig at det arrangeres fagkonferanser både eksternt og internt i byggenæringen. Veidekke er ett selskap som kjører mange ulike konferanser. Torsdag ble Veidekkes Betongdag arrangert på Gardermoen. I tillegg til egne ansatte var også en rekke samarbeidspartnere og gjester invitert. Det at konsernsjefen selv tar seg tid til å innlede på slike konferanser er viktig. Men alle de faglige foredragene er også utrolig verdifulle. Det er 16. gang Veidekke arrangerer en slik betongdag. Det at så mange medarbeidere fra et så stort selskap samles for å utveksle erfaringer betyr mye for den enkelte, men det betyr også mye for selskapet. Vi mener at det også betyr mye for hele byggenæringen.

.

Når man får presentert slike spenstige prosjekter som Hardangerbrua og E18 Sky –Landgangen, blir man stolt av å tilhøre byggenæringen. Når innleggene også billedlegges med fantastiske bilder og filmer, opplever man nesten at man er på byggeplassen.

Vi i Byggeindustrien synes det er morsomt å være med på slike arrangementer – og det at vi kan formidle kunnskap til alle i næringen betyr mye for oss. De i Veidekke som er ansvarlig for denne betongdagen skal i alle fall ha honnør for en veldig godt utført jobb.

I Veidekke er man veldig opptatt av at de ansatte skal involveres. Det skjedde også ved utdelingen av Veidekkes Betongpris. Det var  innstilt tre kandidater. Deltakerne på konferansen fikk utdelt mentometerutstytr - og de fremmøtte bestemte hvem av de tre finalistene som skulle bli vinner.