Praktiske nyheter fra DEWALT

Med fokus på brukervennlighet og funksjon lanserer DEWALT en ny oppbevaringsløsning, MAGbox, som passer de fleste tilbehør for boremaskiner og skrutrekkere.

Alle brukere av verktøy har mest sannsynlig en oppbevaringsløsning for tilbehøret, men en stor andel av de håndverkerne DEWALT har vært i kontakt med har ytret ønske om en ny og bedre løsning. DEWALT har hørt på brukerne og lanserer nå det magnetiske futteralet MAGbox.

Tidligere oppbevaringsløsninger har vært vanskelig å ta med seg rundt på arbeidsplassen. De nye MAGbox’ene passer enkelt i lommen, den kan festes på overflater av metall ved hjelp av de integrerte magnetene eller henges opp med de innebygde krokene. Dersom boksen skal stå flatt på et underlag er det montert en gummilist slik at boksen ikke sklir.

DEWALTs MAGbox’er er laget av et slagbestandig materiale, noe som gjør at den kan mistes ned uten at den åpner seg eller går i stykker. MAGbox’en leveres i to utførelser; sort boks med gul skrift er produsert for tilbehør til bruk med slagtrekkere og gul boks med sort skrift er beregnet for generell bruk.