Nytt på Nytt på bygg.no

Siden vi relanserte bygg.no på ny plattform, har det skjedd svært mye. Det er kommet til en rekke nye elementer og mer innhold på sidene. I dag presenterer vi en helt ny børsside i tillegg til at vi kommer med en egen side om Birkebeiner-arrangementene.

Trafikkutviklingene på sidene våre er meget positiv. I oktober steg sidevisningene med nær 25 prosent i forhold til måneden før. I oktober var det nær 350 000 sidevisninger. Vi registrerte i underkant av 30 000 unike brukere i denne måneden. Det er verdt å merke seg at det ikke er robottrafikk i disse tallene, men reelle brukere.

Vi driver en kontinuerlig utvikling av nettsidene våre. I løpet av kort tid vil nye løsninger bli introdusert.

Det at vi nå har børssiden på plass er viktig. Det samme gjelder siden om Birken. Byggeindustrien er sammen med maxit og Norcem hovedsponsor for Birkebeiner-arrangementene de neste tre årene. Vi vet at det er tusenvis av deltakere på disse arrangementene som jobber i byggenæringen. Vi kommer til å komme med mye morsomt på disse sidene etter hvert. Mange står nå på venteliste for å komme med. Følger man med på Birken-sidene våre kan det være at det kan komme overraskelser.

Vi har også mange henvendelser fra mindre nisjenettsteder som gjerne vil samarbeide med bygg.no som blir den store nettportalen for byggenæringen. Vi ser at det kan være mye vinn-vinn i samarbeidsprosjekter. Har noen ideer som slikt samarbeid så send en mail til redaktøren - php@bygg.no.