Bautas og Veidekke inngår storavtale

Bautas og Veidekke Entreprenør har signert en intensjon om en samarbeidsavtale som strekker seg over tre til fem år. Avtalen har en potensiell verdi på opp mot 1 milliard kroner.

Avtalen omfatter til sammen ni forskjellige produktgrupper, utgjør cirka 80 prosent av Veidekkes totale behov for innleie av utstyr og vil ha en forventet omsetning på over 200 millioner kroner hvert år.

- Vi har lenge hatt et tett og godt samarbeid med Bautas, og velger nå å fortsette å utvikle dette videre. Det vi først og fremst vektlegger ved inngåelse av en avtale som denne er den totale kvaliteten på leveransen. Kravene til for eksempel helse, miljø og sikkerhet (HMS) er svært høye, og vi opplever at Bautas tilbyr en stor bredde i sitt produktsortiment. Selskapet har videre den kompetanse-, kapasitet-, og servicegrad som vi forventer av en leverandør på våre prosjekter, og naturligvis også en konkurransedyktig pris. Det er nettopp denne totaliteten som gjør at vi nå ønsker å samarbeide videre, og som er med på å bidra til at vi kan fortsette å være den beste leverandør til våre kunder, sier Dag Andresen, administrerende direktør i Veidekke Entreprenør.

- Vi er svært fornøyd med at Veidekke har valgt oss som samarbeidspartner fremover. Nettopp at en så krevende og kvalitetsbevisst kunde velger oss på nytt tar vi som en tillitserklæring. Vi vil strekke oss langt for å oppfylle forventningene Veidekke har til samarbeidet fremover. Vi ønsker å være ledende i vår bransje på HMS, og fokuserer bevisst på høy fagkompetanse blant våre ansatte. Videre vil vi også videreutvikle vårt total-konsept, slik at vi kan finne de beste løsningene for hvert enkelt prosjekt. Denne utviklingen tror vi også vil komme våre andre kunder til gode, sier administrerende direktør i Bautas, Eivind Bøe.

Den endelige avtalen forventes å være ferdigskrevet i løpet av oktober-november 2007.