Hydro-fest til 23 millioner kroner

Hydro svir av 22-23 millioner kroner på den store åpningsfesten for Ormen Lange i Aukra og Molde 6. oktober.

Hydros informasjonssjef på Ormen Lange landanlegg på Nyhamna, Dag Ryen Ofstad, bekrefter summen overfor Romsdals Budstikke.

I regningen på 22-23 millioner kroner ligger både et stort multimedieshow med kjente artister på Aker stadion i Molde og den offisielle åpningen på Nyhamna i Aukra.

Hydro har tidligere bebudet at verdens største multimedieshow blir rammen rundt feiringen når selskapet inviterer samarbeidspartnere og lokalbefolkning til åpningen av Ormen Lange-feltet på Aker stadion.

Den verdenskjente norske elektronikaduoen Röyksopp er hyret inn for å underholde. Moldes egen internasjonalt kjente stjerne Ane Brun og 350 unge korister fra Møre og Romsdal vil være blant innslagene, som vil bli vist på en 360-graders storskjerm. Den vil dekke hele publikumstribunen på stadion. Lerretet blir nesten 5.000 kvadratmeter stort.

Også Kongen og Dronningen vil delta på selve åpningsseremonien på Ormen Lange landanlegg på Nyhamna. Seremonien vil bli overført til storskjermen på Aker stadion, slik at alle gjester kan følge med den offisielle delen av arrangementet.