Olaf Thommessen. Foto: HRP

Olaf Thommessen begynner i HRP

Olaf Thommessen blir direktør for samfunnskontakt og fagdirektør for bærekraftig forretningsutvikling i HRPs nyopprettede enhet for miljø og bærekraft.

- Etter å ha jobbet i spenningsfeltet mellom næringsliv og politikk de siste 20 årene, med bærekraft som en av vår tids viktigste drivere, er mulighetene jeg får i HRP som å komme hjem for meg, sier Thommessen i en pressemelding.

Thommessen startet opp og drev Etheco i ti år. Et konsulentselskap som bistod kunder med bærekraftig forretningsutvikling. Etter hvert ble selskapet en del av Sopra Steria, med kombinasjonen teknologi og bærekraft. Thommessen hadde ansvaret for utvikling av bærekraft som forretningsområde, og deltok også i internasjonale interne fora for utviklingen av dette.

- HRP er en fremoverlent og meget dyktig virksomhet, med store visjoner og god gjennomføringsevne. Jeg håper å kunne bruke min erfaring til å bidra til at vi blir mer synlige for viktige beslutningstakere og at vårt viktige fokus på bærekraft blir enda tydeligere og ytterligere mer lønnsomt, sier Thommessen.

- Vi er svært fornøyde med at vi har fått med oss Thommessen på laget. Hans kompetanse og erfaring blir veldig viktig for oss, når vi skal utvikle vår satsing på bærekraft videre, sier direktør for miljø og bærekraftsenheten Lena Sagen i meldingen.

Thommessen skal i tillegg til bærekraft også jobbe med HRPs samfunnskontakt.