FM-konferansen 2019

StedOslo, Norge
ArrangørNBEF
Fra15.10.2019
Til15.10.2019
TidspunktTirsdag kl 10.15 - 15.45

Digitalisering, arbeidsplasskonsepter og bærekraftig FM – tre sider av samme sak

Teknologien endrer seg, og arbeidsmønsteret endrer seg som følge av dette. Vi er mer mobile, vi samhandler hyppigere med flere og vi er ikke avhengig av et fast sted å jobbe fra.

Dette endrer behovet for hvordan arbeidsplassene våre bør være. Vi har behov for mer variasjon og vi har ikke behov for en fast arbeidsplass som for det meste ville ha blitt stående tom.

Dagens faste arbeidsplass er arealkrevende. Ved å gi slipp på den faste arbeidsplassen, kan vi heller legge til rette for flere ulike løsninger som vi kan å velge mellom, og det med lavere arealbruk.

Dette er samtidig et godt bidrag til miljøet. 40 % av verdens CO2-produksjon kommer fra bygg, mindre areal gir mindre utslipp. Denne sammenhengen er tema for årets FM-konferanse.

Målgruppe
Konferansen retter seg mot de som har ansvar for et velfungerende virksomhetsmiljø i kjernevirksomhetene, og for de som tar mål av seg til å levere det som trengs av arealer og tilhørende støttetjenester - med rett kvalitet og til rett kostnad. Private og offentlige eiere, forvaltere og driftere er aktuelle målgrupper.

Påmeldingsfrist: 13. september

Ytterligere informasjon og påmelding