BM-dagen på NTNU.

Rekordbooking for BM-dagen på NTNU

Styret i Bygg- og miljødagen ved NTNU melder at samtlige standplasser er booket, og at enkelte bedrifter også har satt seg på venteliste for å være med på den årlige bransje- og studentmøteplassen.

«Samtlige standplasser har gått på rekordtid, og BM-dagen 2019 er fullbooket med venteliste», skriver BM-dagen-styret i en epost til Byggeindustrien.

Dagarrangementansvarlig Pernille Munkvold (fra venstre), PR-ansvarlig Marie Sibbern, bedriftsansvarlig Kimmi Thi Tran, leder Karoline Grande, nestleder Mari Mæhlum, økonomiansvarlig Maria Færstad Sæbø og kveldsarrangementansvarlig Martin Dovland. Foto: BM-dagen

BM-dagen er en arena tilrettelagt av NTNU og Næringslivsringen hvor bygg- og miljøteknikkstudentene ved universitetet kan møte næringslivet på stand, i forelesningssalen, i møter og over middagsbordet.

Studenter fra andre studier som er relevante for byggenæringen, er også kjent for å delta på BM-dagen, og styret i BM-dagen skriver at de forventer over 1.000 deltagende studenter på dagsarrangementet i år.