Johanne Wulfsberg-Gamre fortsetter som daglig leder Mesterbrevnemnda.

Wulfsberg-Gamre fortsetter som daglig leder Mesterbrevnemnda

Mesterbrevnemnda har tilsatt Johanne Wulfsberg-Gamre som daglig leder i Mesterbrev på permanent basis.

Wulfsberg-Gamre har vikariert under Hilde Brodahls permisjon. Brodahl vil etter endt permisjonstid gå over til en stilling som seniorrådgiver.

 Leder av Mesterbrevnemnda, Aksel Hagen, er glad for at Wulfsberg-Gamre ønsker å fortsette i Mesterbrev.

– Vi er fornøyde med den jobben Johanne har utført det året hun har vært vikar og det var naturlig å tilby henne stillingen da Hilde ønsket seg en mer faglig rolle i Mesterbrev etter endt permisjon. Mesterbrev står overfor mange spennende utfordringer i tiden som kommer og nemnda mener Johanne er den rette til å møte disse sammen med sekretariatet, sier Aksel Hagen.

– Jeg takker nemnda for tilliten og ser fram til fortsatt å kunne jobbe i Mesterbrev. Jeg brenner for mesterne og yrkesfagene og gleder meg til fortsettelsen. Mye har falt på plass det siste året med hensyn til strategi, nye læreplaner og nødvendige oppdateringer for mesterregisteret. Men vi skal fortsette å utvikle oss, og i tiden framover blir fokuset på digital satsning og å utvikle mer brukervennlige løsninger, sier Johanne Wulfsberg-Gamre.

Johanne kom fra stillingen som avdelingsleder for Oslo Transport og Logistikk i Adecco før hun kom til Mesterbrev. Hun hadde da vært i Adecco siden 2005 og innehatt flere forskjellige roller.