Pierre H. Bastviken har vært administrerende direktør i Terramar siden 2009 og vil fortsette i samme rolle i Atkins Norge.

Terramar blir Atkins Norge fra 1. april

Siden 1987 har konsulentselskapet Terramar AS bidratt til planlegging og gjennomføring av krevende prosjekter og programmer i Norge. Nå blir selskapet en del av det verdensomspennende konsulentselskapet Atkins.

– Utviklingen i markedet, internasjonalt og nasjonalt, går mot stadig større og mer integrerte prosjekter. De store løftene krever betydelig erfaring, stor bredde i tjenester og betydelige kapasiteter for å sikre effektiv planlegging og forutsigbar gjennomføring. Vi ønsker å være et naturlig førstevalg når våre kunder skal realisere prosjekter som er viktige for deres forretning, eksistens og omdømme. Kombinasjonen Atkins og Terramar er perfekt for dette formålet, sier Pierre H. Bastviken, som har vært administrerende direktør i Terramar siden 2009 og vil fortsette i samme rolle i Atkins Norge.

Fusjonsprosessen startet tidlig i 2014, og de to selskapene slås formelt sammen fra 1. april 2015. Men samarbeidet er allerede godt i gang.

– Vi ser allerede at kundene våre nyter godt av mulighetene dette gir, sier Bastviken.

Alle Terramars ansatte fortsetter i det nye selskapet. De som tidligere utgjorde Atkins’ norske avdeling blir også en del av nye Atkins Norge, som nå vil bestå av 68 personer.

Selskapet Atkins ble etablert i Storbritannia i 1938 og har i dag ca. 18 000 ansatte og kontorer over hele verden. For Atkins var det naturlig å se mot Terramar når de ønsket å styrke sin tilstedeværelse i Norge.

– Skandinavia er et viktig satsningsområde for Atkins. Vi ønsker å styrke oss på prosjektledelse og -styring i det norske markedet, hvor det kommer mange store og interessante oppgaver i årene som kommer. Terramar har unike prosjektledelses­kompetanser, er ytterst velrenommert og veldrevet, og en perfekt match for å kunne løse oppgaver i et marked i vekst, hvor vi har ambisjon om å spille en sentral rolle, sier Johannes Erlandsson som leder Atkins Scandinavia.