Kjetil tettum ble tildelt Utleieprisen 2020 på Utleiekonferansens festmiddag.

Utleieprisen 2020 til Kjetil Tettum

Til stående applaus fra nærmere 200 bransjekolleger kunne Kjetil Tettum torsdag kveld motta Utleieprisen 2020 på Utleiekonferansens festmiddag.

Tettum har rundt 30 år bak seg i bransjen, og er for en nestor å regne innen utleie og salg av store og komplekse produkter.

I juryens begrunnelse heter det blant annet:
”Tettum besitter en kompetanse innen segmentet, som få, om noen, kan måle seg med. UCOs kranavdeling består av rundt 30 erfarne medarbeidere som sammen administrerer en utleiepark på over 150 tårnkraner. Hans ansatte er svært lojale og mange av dem har flere tiårs ansiennitet i avdelingen. Det sies å være den avdelingen hvor «ingen slutter». Avdelingen har et svært godt rennommé blant kundene og lønnsomhetsgraden er høy. Dette er i stor grad takket være prisvinnerens gode egenskaper som selger og forretningsmann. Han kjenner godt til kundenes behov og er i sitt ess når han, i samarbeid med kunden, finner den beste løsningen for de ulike prosjektene.”

Juryen består av: Nina Aasland (Naboen), Yngve Torkildsen (Norsk Utleieforening), Lene Eikjefjord (Byggenæringens Mediesenter) og Arve Brekkhus (Byggeindustrien/bygg.no).

Fra utdelingen av Utleieprisen 2020 til Kjetil Tettum.