Prosjektleder Leif Morten Lauritzen fra Teknobygg (til venstre) og prosjektleder Einar Morten Fiskvik hos Trym Bolig med den signerte kontrakten foran Liljendal Byggetrinn én. Foto: Teknobygg

Teknobygg bygger 82 leiligheter i Trondheim

Teknobygg har signert kontrakt med Trym Bolig for oppføring av 82 leiligheter i prosjektet Liljendal II.

Det skriver Teknobygg i en pressemelding torsdag.

– Prosjektet ligger ved Sirkus Shopping øst for Trondheim sentrum, og er det andre av i alt fire byggetrinn i dette prosjektet, forteller daglig leder Terje Steen i Trym Bolig.

– Vi har nylig ferdigstilt 60 leiligheter i byggetrinn én med et svært godt resultat, og har allerede solgt over 65 prosent av byggetrinn to, så vi regner med byggestart rundt 1. oktober, sier Steen.

Administrerende direktør Gabriel Bjørseth i Teknobygg understreker at kontrakten med Trym Bolig ert viktig for entreprenøren.

– Med en kontraktsverdi på rundt 193 millioner kroner før merverdiavgift, gir denne et veldig viktig bidrag til vår sysselsetting i et par år fremover, hvor vi utfører graving, betong og utomhusarbeider med eget mannskap. Byggetiden er satt til 18 måneder. Vi setter stor pris på det tette og gode samarbeidet vi har med Trym Bolig og de gode tilbakemeldingene fra boligkjøperne vi har fått i Byggetrinn én. Vi har stor tro på at vi skal greie å videreføre dette i byggetrinn to, avslutter Bjørseth i pressemeldingen.