Spilkas aluminiumsbekledning. Foto: Johan Holmquist
Spilkas aluminiumsbekledning. Foto: Johan Holmquist

Spilka og Norgesvinduet utvider samarbeidet

Spilka leverer nå aluminiumsbekledning til Norgesvinduets produkter.

Aluminiumsbekledningen legges over treverket på utsiden av vinduet og beskytter det mot eksterne faktorer, skriver de i en pressemelding.

- Spilka og Norgesvinduet har hatt et godt og langt samarbeid, og vi er svært glade for at vi nå utvider dette samarbeidet til å også gjelde aluminiumsbekledning, sier administrerende direktør Terje Bøe i Spilka Industri.

- Aluminiumsbekledning er en svært god løsning for å redusere vedlikeholdskostnaden på vinduer, samtidig som den forbedrer bærekraftprofilen gjennom vesentlig økt levetid på produktene. Avtalen befester Spilka sin rolle som ledende leverandør av aluminiumsbekledning, og vi ser frem mot et langsiktig samarbeid med Norgesvinduet, legger han til.

- Vi har jobbet med Spilka i mange tiår, og har opplevd dette samarbeidet som svært godt. Det var derfor naturlig å ta samarbeidet inn i en ny fase der vi også samarbeider om leveranser av aluminiumsbekledning. Vi forventer en økende etterspørsel på disse produktløsningene fremover, siden vi vet at markedet etterspør produkter som krever lite vedlikehold og som er mer bærekraftige, sier daglig leder Hans-Roger Starheim i Norgesvinduet Bjørlo.