Daglig leder av Skarsnuten hotell, Robert Norman (t.v.), på befaring av byggeplassen sammen med prosjektleder Joachim Fredriksen. Foto: POB

POB utvider Skarsnuten hotell

Skarsnuten Hotell AS har signert avtale med POB om prosjektering og utvidelse av nåværende hotell. Prosjektet hadde oppstart i september 2020 og forventes å stå klart i desember 2022.

- Utvidelsen av hotellet foregår 1.000 meter over havet med panoramautsikt over Hemsedal. Logistikkmessig krever dette en hel del fra oss, men det tar vi på strak arm, sier prosjektleder Joachim Fredriksen i en pressemelding.

Oppdraget med å utvide hotell i en fjellside er nytt for POB som entreprenør, men selve bygget som hovedsakelig består av prefabrikkert betong og massivtre er godt kjent for entreprenøren. Utvidelsen er 4.100 kvadratmeter med, 51 nye hotellrom, fire suiter, en velvære avdeling og en stor konferansedel. Det kommer også et nytt underjordisk parkeringsanlegg på 1.100 kvadratmeter.

- Prosjektet er vel gjennomtenkt, og det er valgt gode materialer med kvalitet. Dette blir en utvidelse som vil gi det unike hotellet et løft på modernisering innvendig, men samtidig beholde den naturlige stilen utvendig, slik hotellet fremstår i dag, sier Fredriksen.

- Vi er både glad og stolt over valg av entreprenør, og gleder seg til samarbeidet framover. Dette er noe vi har jobbet med i flere år, og vi er veldig fornøyde med at arbeidet nå er satt i gang, Robert Norman, daglig leder for Skarsnuten Hotel, i meldingen.

Prosjektet har forventet ferdigstillelse i desember 2022.