Markedssjef Tom Ødegaard i Multiconsult. Foto: Multiconsult

Multiconsult vant rammeavtale med Statnett

Multiconsult har vunnet rammeavtale innen prosjekteringstjenester mot Statnetts transformatorstasjoner.

Det skriver Multiconsult i en pressemelding på sine nettsider.

Avtalen gjelder både nyetablering av stasjoner og rehabilitering og oppgradering av spenningsnivåer i eksisterende stasjoner. Arbeidet forbundet med avtalene skal, ifølge pressemeldingen, bidra til å øke sikkerheten i Norge med tanke på strømforsyning.

– Gjennom tildeling av denne rammeavtalen befester Multiconsult sin posisjon som den ledende aktør innen prosjekteringstjenester mot forretningsområdet Energi, uttaler markedssjef Tom Ødegaard i meldingen.

Rammeavtalen er på to år med opsjon på ytterligere ett pluss ett år. Tjenestene som rammeavtalene skal dekke, har en estimert årlig verdi på mellom 150 og 200 millioner kroner, og skal fordeles på fire selskaper. Multiconsult vurderer sin andel til å være mellom 75 og 100 millioner kroner over en to års periode, skriver selskapet i pressemeldingen.

– Det at Multiconsult fortsetter å være en sentral aktør innen planlegningen av denne viktige infrastrukturutbyggingen i Norge, er både morsomt og spennende, sier avdelingsleder og tilbudsleder Karen Nybakke.