Mette Wathne i Moelven Wood (fra venstre) styreleder Jon Karlsen i Byggtjeneste og Roger Torgersen i Cimberio. Foto: Atle Larsson/Byggtjeneste
Mette Wathne i Moelven Wood (fra venstre) styreleder Jon Karlsen i Byggtjeneste og Roger Torgersen i Cimberio. Foto: Atle Larsson/Byggtjeneste

Moelven Wood ble årets NOBBer, og Cimberio ble årets NOBB-VAVVS-leverandør

Byggtjeneste delte ut gjeve priser til årets beste brukere av byggevaresystemet NOBB under årets NOBB-konferanse.

NOBB-konferansen ble arrangert torsdag og fredag denne uken, skriver Byggtjeneste i en pressemelding.

Det er fast tradisjon under konferansen at Byggtjeneste i samarbeid med byggevarekjedene deler ut prisen Årets NOBBer, som tildeles en leverandør som har utmerket seg innen produktdata i NOBB.

Årets vinner av utmerkelsen er Moelven Wood, med den begrunnelse at de «har høy kvalitet på sine produktdata i NOBB, og leverer på kundenes behov. De viser kontinuerlig forbedringer av logistikkinformasjonen og har høy kvalitet på markedsinformasjonen i NOBB. Vinneren har også utmerket seg med produktdokumentasjon, har fokus på miljøinformasjon og god dekning på ETIM produktegenskaper».

I tillegg til Moelven Wood var også Akzo Nobel Coatings, Byggma, Essve Norge, Rockwool og Velux Norge nominert til prisen.

Vinner av prisen for årets NOBB-VAVVS-leverandør ble Cimberio, som ifølge prisjuryen «har en svært overbevisende statistikk i NOBB-VAVVS-databasen med 100 prosent dekning på alle obligatoriske informasjonsområder. Cimberio har med over 1.700 produkter gjort en kjempeinnsats gjennom året for å oppnå dette resultatet».

I tillegg til Cimberio var også Oras, Pipelife, Geberit og Armaturjonsson nominert.

Prisene ble delt ut av styreleder Jon Karlsen i Byggtjeneste.