JM Norges prosjekt Heggeodden i Asker. Foto: Thierry Gschwind

JM tilbyr Altibox i alle hjem

Boligutvikleren JM Norge vil nå tilby Altiboxs fiberbaserte tjenester som standardløsning.

Det skriver Altibox-leverandør Lyse i en pressemelding torsdag.

En landsdekkende avtale mellom Lyse og JM Norge skal gjøre fiberselskapet Altibox til anbefalt leverandør i fremtidige boligprosjekter.

Når boligkjøperen overtar nøkkelen til sitt nye hjem, er internett og tv allerede installert og klart til bruk, heter det i pressemeldingen.

− Det viktigste for oss i JM Norge er å tilby boligkjøperne et hjem de trives i, og å skape en trygg og god investering. Det er derfor ekstra gledelig at vi nå kan tilby produkter og løsninger fra Altibox som innfrir de høye forventningene boligkjøpere har til det høyteknologiske og komfortable hjem, sier direktør for markedskommunikasjon i JM Norge, Kjell Kvarekvål.

Alt i boks

Med den nye avtalen vil JMs boligkjøpere få fibernettlinje på 35/35 megabit per sekund og tv-pakke fra Altibox ferdig installert, samt muligheten til å oppgradere etter eget behov.

– For oss i JM Norge er det betryggende å vite at fibernettet møter alle behovene for kapasitet og hastighet de måtte ha både her og nå og i uoverskuelig fremtid. Og at boligkjøperne enkelt kan skaffe seg en eller flere av smarthusløsningene fra Lyse dersom de ønsker det, sier Kjell Kvarekvål.

Fiber for fremtiden

Altibox er, ifølge pressemeldingen, en av Norges ledende fiberleverandører, med snart 350.000 kunder i Norge og Danmark.

− Raskt internett og stor kapasitet har blitt noe en forventer ved kjøp av ny bolig. Fibernett skaper verdi for både boligkjøperen og for boligen. Avtalen med JM Norge gjenspeiler at Lyse og Altibox sin innovative grunntanke om internett- og tv-tjenester levert over fiber er blitt en naturlig del av det moderne hjem. At JM Norge velger oss, viser at boligutviklingsselskapet er opptatt av å bygge boliger for fremtiden, sier Toril Nag, konserndirektør for televirksomheten i Lyse.