I januar i år flyttet JMs norske hovedkontor fra Rud i Bærum til Lilleaker i Oslo.

Stabilt salg for JM-konsernet

JM-konsernet oppnådde høyere omsetning og et kraftig forbedret resultat i første kvartal mot samme periode i fjor. Konsernets boligsalg var på samme nivå som tilsvarende periode i fjor. Høy aktivitet i konsernets svenske virksomhet utlignet et noe lavere salg i Norge.

I henhold til konsernets segmentrapport økte inntektene til 3.037 millioner svenske kroner fra 2.875 millioner svenske kroner i samme periode i fjor. Driftsresultatet økte til 379 millioner svenske kroner fra 335 millioner i første kvartal i fjor. Dermed økte også konsernets driftsmargin til 12,5 prosent.

JM-konsernet hadde ved utgangen av mars 5.549 boliger under oppføring.

JMs største prosjekt i Norge er Grefsen stasjon som selskapet utvikler sammen med Rom Eiendom. I prosjektet som ligger sentralt ved Storo ble det i 2013 samlet solgt mer enn hundre boliger. Så langt er det samlet solgt mer enn 260 boliger i prosjektet som omfatter over tusen boliger. Rom og JM har hver 50 prosent andel av dette.

I januar i år flyttet JMs norske hovedkontor fra Rud i Bærum til Lilleaker i Oslo.

– Ved kjøpesenteret CC Vest har JM dermed kommet nærmere kundene og har gjort det lettere for dem å vurdere kvalitet og eventuelle tilvalg de ønsker for sin nye bolig. Dessuten kan JMs medarbeidere her arbeide i energieffektive, tidsriktige, lyse og hensiktsmessige lokaler, sier Kjell Kvarekvål, direktør markedskommunikasjon i JM Norge.