Borgelunden II består i dag av 12 boenheter.

JM med beste boligprosjekt i 2013

Boligleverandøren JMs prosjekt på Hovenga, Borgelunden II, i Porsgrunn i Telemark fikk nylig prisen for Norges beste boligprosjekt i 2013.

Ifølge Prognosesenteret er JMs kunder på Hovenga de mest fornøyde kundene i både hele Norge og Sverige.

Det er flere tusen kunder i Norge og i Sverige som måles av Prognosesenteret i undersøkelsen blant nyinnflyttede boligkjøpere.

I undersøkelsen fikk Borgelunden II en score på 90 av 100, sier adm. dir Bjørn Birkeland i Prognosesenteret. Det er ekstremt høyt!

I forkant av kåringen har man forsøkt å kartlegge hvor tilfredse kundene er, i prosessen fra de kjøper en nyprodusert bolig til de har flyttet vel inn.

- Dette er en anerkjennelse for det arbeidet vi driver med.

Og den høye scoren tilsier at vi gjør noe riktig. Noe vi kommer til å fortsette å etterstrebe, sier JM Norges distriktssjef i Telemark, Stian Lauritzen.

- Dessuten er det gull verdt for merkevaren vår.

- Dette beviser at JM tar kundene på alvor, og at de vet hva som rører seg i kundens hode når de skal kjøpe bolig.

Dette var fjerde gang JM fikk prisen.

- Det har vært Telemark og Vestfold som har stukket av med prisen hver gang, sier direktør for markedskommunikasjon, Kjell Kvarekvål, som tror at kombinasjonen av meget god kundeforståelse, godt teamarbeid, gode rutiner og god standard på leilighetene har ført til resultatet.

Borgelunden II består i dag av 12 boenheter. Distriktssjef Lauritzen forteller at Hovenga har vært et område de har satset aktivt i siden 2001.

- På Hovenga har JM i alt produsert og solgt 250 boliger til en verdi av om lag 1 milliard kroner.

Bjørn Birkeland (f.v.) (Prognosesenteret), Nils-Magne Dalene, Ingvild Linde, Stian Lauritzen, Erlend Sørlie Strand og Kjell Kvarekvål (alle JM Norge). Foto: Porsgrunn Dagblad